ALUMINIJUMSKA i PVC stolarija

PROIZVODI

ALU i PVC stolarija

Ograde i kapije

AL i PVC roletne

Komarnici

Konstrukcije

O KOMPANIJI

Firma Krokus iz Bora osnovana je 2000. godine kao radnja za prodaju rezervnih delova za poljomehanizaciju i prodaju poljomehanizacije. Na tržiste stupa sa delovima za traktore, kosačice, skupljače sena, prevrtače, kao i sa programom uvozne poljomehanizacije po veoma povoljnoj ceni. Godine 2001. investira u objekte i opremu za izradu aluminijumske i PVC stolarije, stakla i izradu ograda i kapija od livenog aluminijuma. Godinama unazad ulaže u usavršavanje i poboljšanje kvaliteta gotove stolarije, ulaganjem u nove mašine kao i u novi softver za izradu optimizacija i krojnih lista, koji smanjuje mogućnost ljudskih grešaka pri proračunu, i u mnogome ubrzava projektovanje i proizvodnju. Sa trenutnim kapacitetima od 80 sklopljenih jedinica u jednoj smeni, zadovoljava potrebe tržišta u istočnoj Sbiji i spada među vodeće firme u toj oblasti u istočnom delu Srbije. Odličan kvalitet i povoljne cene su jedan od glavnih aduta naše firme, kao i brza i kvalitetna usluga.

Od 2008. godine počinjemo sa uvozom i prodajom PVC profila, pratećeg materijala kao i okova i mehanizama za okretno nagibne prozore.

PROFILI

U ponudi imamo profile sa tri i šest komora, profili imaju elegantnu liniju, zaobljeni su i imaju fabrički uvučen dihtung sive boje koji dosta ubrzava i olakšava proizvodnju. Takođe bitan je i sastav profila koji u sebi ne sadrži kancerogene materije kao što je olovo, već je sastav na bazi kalcijum–cink tehnologije koja je priznata svuda u svetu kao ekološka i zdrava za okolinu i čoveka.

OKRETNO-NAGIBNI OKOV

U ponudi imamo okove srpskog proizvođača Vabis iz Aleksinca, koji poseduje sve potrebne ateste i sertifikate, kao i ISO standard. Okov je u sivoj boji i postoji u više varijanti, koje zavise od potreba i načina rada kupca. Tu spadaju više kombinacija i modela zatvaranja. Okretni i nagibno okretni okov su osnovne verzije, koje u sebi sadrže više kombinacija kao što su fiksni ili varijabilni zatvarači, obični ili sigurnosni sistem prihvatnika, falcni ili laki nosač krila, vertikalni ili horizontalni kip prihvatnik. Sve ove varijante zavise od potreba kupaca.

POLJOMEHANIZACIJA I REZERVNI DELOVI

U ponudi imamo rezervne delove za POLJSKE, ČESKE, RUMUNSKE i RUSKE proizvođače traktora. (URSUS, ZETOR, VLADIMIREC ,UNIVERZAL, ŠTORE) Imamo mogućnost nabavke svih vrsta agroopreme prema zahtevu i potrebama kupca, tu spadaju sadilice, vadilice, pumpe za prskanje, skupljači sena, plugovi, setvospremači, kosačice (rotacione i bočne) kao i još mnogo toga.

REFERENCE

Naši zadovoljni kupci i komitenti

OPŠTINA BOR
OPŠTINA MAJDANPEK
RTB BOR
JAVNO STAMBENO PREDUZEĆE BOR
DOM ZDRAVLJA BOR
DOM ZDRAVLJA MAJDANPEK
DOM ZDRAVLJA DONJI MILANOVAC

DOM ZDRAVLJA DONJI MILANOVAC
OSNOVNA ŠKOLA VUK KARADŽIĆ BOLJETIN
MESNA ZAJEDNICA KRIVELJ
MESNA ZAJEDNICA OŠTRELJ
MESNA ZAJEDNICA BREZONIK
MESNA ZAJEDNICA ZLOT
DOM KULTURE LUKA

DOM KULTURE OREŠKOVICA
GERONTOLOŠKI CENTAR BOR
DOM ZA STARA LICA DUŠANOVAC
CRVENI KRST MAJDANPEK
STEKO CENTAR MONTAŽNE KUĆE
DELTA AGRAR
POLJOPRIVREDNO DOBRO ZAJEČAR

NACIONALNI PARK ĐERDAP
HOSTEL GALANT HOME BOR
GALERIJA PODOVA
STAMBENA ZGRADA ĐURE SALAJA ZAJEČAR
STAMBENA ZGRADA SVETOZARA MARKOVIĆA SOKO BANJA
STAMBENA ZGRADA TROŠARINA NIŠ
STAMBENA ZGRADA KANAREVO BRDO BEOGRAD

KONTAKT